Se afişează 71-80 din 176 rezultate.
-
Avem cea mai bună idee de cadou de Paște pentru tine sau prietenii tăi. Fundația Calea Victoriei organizează online, din 25 aprilie, cursul Cum aleg un vin bun?. Cursul e susținut de Roxana Nicolaescu, somelier și lector cu experiență
-
Dacă vrei să economisești bani și să nu mai mănânci junk food, ai putea să îți realizezi un plan de alimentație pentru fiecare săptămână. Astfel, vei putea să îți cumperi de la supermarket toate ingredientele necesare în weekend, decât să dai mai mulți bani la magazine mai mici și să pierzi vremea în fiecare zi cu cumpărăturile.
-
România este o țară bogată în tradiții culinare, iar mâncărurile românești au devenit apreciate și recunoscute la nivel internațional. Indiferent dacă ești curios de o experiență gastronomică unică sau pur și simplu un iubitor al bucătăriei tradiționale românești, există câteva mâncăruri ...
-
Începând din această săptămână, în fiecare luni plecăm la drum cu un nou meniu de prânz, cu preparate delicioase si diverse, gata de a fi combinate în fiecare zi pe gustul fiecăruia. Prețul este de 18 lei / meniu.
-
021 312 0242, 0747 810 473
-
Dacă vrei mâncare proaspătă, gustoasă, livrată rapid, comandă mâncare de la Tasty Box. Ai parte de servicii rapide şi prompte.
-
Considerat multă vreme preferatul amatorilor de băuturi tradiționale, brandy-ul cunoaște de câțiva ani o revenire în prim planul pieței de specialitate grație milenialilor care fie îl servesc după masă, fie îl savurează în cocktailuri dintre cele mai diverse.
-
De câte ori nu ți-ai dorit să pui în practică o rețetă pe care ai văzut-o la televizor, dar nu ai avut toate ingredientele la îndemână? La fel se întâmplă și atunci când vezi cât de repede se mișcă maeștrii bucătari în prepar...
-
O zi însorită de duminică reprezintă un prilej excelent pentru o ieșire în natură sau pentru a organiza o întâlnire cu familia și prietenii în propria grădină, de unde cel mai probabil nu va lipsi un delicios grătar. În ciuda faptului că grătarul desemnează un mod de pregătire al cărnii ...
-
În domeniul alimentar este nevoie întotdeauna de protejarea caracteristicilor alimentelor, iar criogenarea a fost, până nu demult, cea mai bună metodă. Concomitent, deshidratarea sau conservarea folosind sare, conservanți și coloranți era una dintre opțiunile folosite ...
-
Restaurantele specializate în mâncăruri pe bază de pește trebuie să fie pregătite la nivel de meniu. Trebuie să fie prezente foarte multe preparate din pește. Secretul preparatelor este ca peștele să fie cât mai proaspăt pentru a fi cât mai gustos.
405347408163408675399460406122407402407658407916408173409453