Bucuresti

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro

Care sunt avantajele jucăriilor pentru dentiție

Care sunt avantajele jucăriilor pentru dentiție

Detalii stire

Categorie
Stiri social
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Apartine de
DWF
Vizualizari
521

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Apariția dinților este un moment dificil atât pentru bebe, dar și pentru tine. Implică destulă durere și agitație, care vor duce la multe nopți nedormite și acumulare de stres. Majoritatea bebelușilor prezintă primele semne ale apariției dinților în jurul vârstei de 6 luni, dar simptomele specifice pot apărea mult mai devreme. Salivarea excesivă, plânsul, tusea, refuzul de a mânca, febra, diareea și, în general, iritabilitatea generală, te pot preveni că este momentul.

Între 7 și 24 de luni, lui bebe îi vor crește 19 dinți. Asta înseamnă că gingiile devin roșii și inflamate, iar bebe suferă destul de mult din cauza durerilor. Imediat ce observi aceste simptome, vei dori să îl alini pe cel mici cu ajutorul câtorva metode specifice. Printre cele mai recomandate sunt jucăriile pentru dentiție din lemn, care sunt disponibile în toate formele și toate culorile, oferind o mulțime de beneficii.

Iată care sunt principalele avantaje ale jucăriilor pentru dentiție:

  1. Oferă bebelușului posibilitatea de a roade ceva sigur. Acest lucru este util, deoarece acțiunea de mestecare oferă contrapresiune asupra dinților, iar efectul poate fi liniștitor și poate ajuta la atenuarea durerii.
  2. Sunt concepute special pentru a ajuta bebelușii să fie preocupați, deoarece procesul de roadere și mestecare îi absoarbe destul de mult timp.
  3. Variante diverse. În funcție de preferințele celui mic, poți găsi jucării de dentiție fabricate din plastic, lemn sau cauciuc, disponibile într-o gamă largă de culori, forme sau mărimi. Unii părinți optează pentru jucării care pot fi puse la frigider, pentru a răcori gingiile dureroase.
  4. Sunt sigure. Siguranța este primul lucru care trebuie luat în considerare atunci când vine vorba de bebeluși sau copii mici. Întotdeauna este mai importantă calitatea decât cantitatea, astfel încât, jucăriile pentru dentiție recomandate de medicii pediatri nu conțin elemente toxice, precum BPA, plumb, ftalați, metale grele, cadmiu, etc. Lemnul este un material natural, sigur pentru bebe și care poate avea chiar proprietăți antibacteriene. Specialiștii avertizează asupra faptului că mărgelele sau colierele pentru dentiție, în general realizate din chihlimbar, pot fi nesigure și pot constitui un adevărat pericol de sufocare sau strangulare.
  5. Sunt rezistente. Indiferent de materialul din care sunt confecționate, jucăriile pentru dentiție sunt proiectate să reziste la multe ronțăieli, scăpări pe jos sau alte șocuri fizice. Din acest motiv, nu există riscul ca ele să să degradeze sau să se rupă în timp ce sunt folosite de bebeluș. Oricum, este recomandată verificarea perioadică a integrității jucăriei pentru dentiție. Asigură-te că alegi jucării pentru dentiție care pot fi ușor curățate și dezinfectate.
  6. Oferă experiență senzorială. Jucăriile pentru dentiție sunt liniștitoare și dezvoltă simțul tactil al bebelușului, deoarece sunt moi și au diverse modele în relief. În special bebelușii, dar și copiii mici, experimentează jucăriile cu toate simțurile, așa că jucăriile pentru detiție le oferă o satisfacție majoră, datorită caracteristicilor specifice.

Jucăriile pentru dentiție sunt disponibile în multe modele și există variante din cele mai inovatoare. Din acest motiv, trebuie să acorzi o atenție sporită atunci când vrei să cumperi exact modelul potrivit.În funcție de design, jucăriile pentru dentiție au în general o formă rotundă, de inel, dar pot fi disponibile și sub alte forme de jucării sau chiar de periuțe de dinți. În funcție de material și textură, bebelușul tău se va bucura de orice jucărie pe care o poate roade atunci când îi cresc dințișorii, dar se poate să aibă preferințe față de anumite materiale sau texturi. Unii bebeluși preferă materialele moi și flexibile, cum sunt materialele textile sau siliconul, în timp ce alții pot preferă materialele mai dure, cum sunt plasticul sau lemnul. O textură cu model în relief poate ajuta, la rândul ei, pentru calmarea durerilor, oferind o senzație plăcută de scărpinare.

Sursa foto: piqsels.com

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/